АМАТОРСЬКІ КОЛЕКТИВИ КЗ «РАДИВИЛІВСЬКИЙ МБК»:


Народний аматорський хор КЗ «Радивилівський МБК» створений у 1978 році.

За активну популяризацію пісенної творчості, високу виконавську майстерність та сценічну культуру в 1984 році хору присвоєно звання «Народний».

Народний хор не раз задаровував шанувальників української пісні майстерністю виконання, мелодійністю голосів, колоритним репертуаром.

В репертуарі хору народні пісні, твори українських композиторів.




Народний аматорський академічний хор.

Академічний хор створено у 1994 році. У 2000 році за вагомий внесок у розвиток хорового мистецтва, високий художній рівень та виконавську майстерність колективу присвоєно високе звання «Народний аматорський».

Колектив постійно приймає участь у концертах присвячених визначним датам, святам, в шефських концертах для учнів міських шкіл, дитячих садочків.

В репертуарі хору народні пісні, твори українських та зарубіжних композиторів. Колектив творчо росте, поповнюється молодими учасниками.




Народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Нюанс», створений у 1998 році і вже у 2000 році за високий художній рівень та виконавську майстерність було присвоєно почесне звання «народний аматорський».

Колектив пропагує хореографічне мистецтво, веде активну концертну діяльність. Бере участь в заходах КЗ «Радивилівський МБК», організовує самостійні заходи.




Дитячий зразковий ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» створений у 1996 році, як дитяча студія сучасного танцю. У 1997 році колективу присвоєне почесне звання «Народний».

ДЗА «Калейдоскоп» веде активну концертну діяльність, приймає участь в усіх концертах та мистецьких заходах. Долучається до акцій милосердя, зібрані від концертів гроші ідуть на лікування хворих дітей.

В репертуарі колективу сучасні танці.




НАА пісні «Забава», творча біографія розпочалася в 2001 році. Колектив є ровесник Незалежності України, тож і ставить собі за мету популяризацію української пісні.

Високою оцінкою наполегливої праці ансамблю стало присвоєння йому у 1993 році почесного звання «Народний аматорський».

В репертуарі колективу українські народні, жартівливі, та авторські пісні.




Дитячий зразковий вокальний ансамбль «Барвінок», працює з вересня 1998 року . Мета створення – виховання у дітей патріотизму, любов до української культури, через українську пісню. У 2007 році колективу присвоєно звання «дитячий зразковий».

В репертуарі ансамблю українські народні, козацькі та пісні сучасних авторів.




Народний аматорський театр.

Створений в 1972 році, а в 1975 р. присвоєно звання «Народний аматорський».

За роки діяльності колектив театру неодноразово виборював звання лауреатів і дипломантів обласних оглядів-конкурсів „Театральна весна”. Свою майстерність аматори демонстрували перед жителями міст Рівне,Дубно, Остріг, Березно, Млинів, Броди, жителями Радивилова і сіл району.

Самодіяльні актори - це справжні шанувальники театрального мистецтва, люди які безмежно закохані в театр і які вірять у силу високого мистецтва.




Народний аматорський театр мініатюр «ВЕСЕЛІ КУМИ».

Свою творчу діяльність колектив розпочав у 1996 році. У 2003 році колективу присвоєно почесне звання «Народний аматорський».

В репертуарі колективу театру естрадних мініатюр «Веселі куми» гумористичні мініатюри і сценки на різну тематику, жартівливі танці та вокальні твори , пародії на естрадні групи.




Народний аматорський ансамбль сучасної пісні «Лелія» розпочав свою творчу біографію у серпні 1998 року. Учасників колективу об'єднала любов до сучасної української пісні. Вони вміють передати її характер, зміст та мають для цього відповідно вокальні, хореографічні, музичні та артистичні дані.

Високою оцінкою наполегливої праці ансамблю, стало присвоєння колективу у 2002 році почесного звання «Народний аматорський».

В репертуарі колективу українські народні пісні, пісні сучасних українських композиторів.




Хореографічний колектив «Соул-Арт».

На його базі займається три групи різних вікових категорій. Ансамбль з кожним роком творчо росте, розвивається, створюють нові постановки танців і мюзикли. Також активно займаються концертною діяльністю, благодійністю. Два роки поспіль виїжджають з концертами на Яворівський полігон.

В репертуарі колективу українські народні та сучасні танці.




Гурт варкаут «Generation streets».

Об’єднує молодих, красивих, сильних, тренованих хлопців, які пропагують масовий рух СТРІТ ВАРКАУТ, що українською означає вуличне тренування. Виступи цього колективу стали окрасою будь-якого свята, концерту і набувають популярності у нашому місті і за його межами.